Fotobanner

Natuurlijk zijn er nog veel meer bewerkingen dan lasersnijden, buislasersnijden, kanten en ontbramen. Bij LWM Laserservice willen we u ook graag voorzien van het beste tap- en boorwerk.

Al deze bewerkingen voeren we in eigen huis uit. Op die manier kunnen we de beste kwaliteit verzekeren tegen een goede prijs en snelle levering.

Tappen

Bij het tappen wordt een binnenschroefdraad aangebracht in een boorgat. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een draadtap, vandaar de naam ‘tappen’.

Boren
Deze techniek kent iedereen wel. Om plaatwerk van gaten te voorzien wordt vaak gebruik gemaakt van het traditionele boren. Ideaal als er specifieke eisen zijn voor de diameter of ruwheid van het plaatwerk. De diameter die we bij LWM Laserservice kunnen is 2/3 van de plaatdikte. Bovendien is een gesneden gat ruwer dan de rand rondom een geboord gat. Onze specialisten kunnen zeer nauwkeurig boren en garanderen u dat alles er piekfijn uitziet!

Hebt u regelmatig spoedopdrachten en bent u op zoek naar een partner waar u niet steeds een nieuwe prijsaanvraag hoeft te doen? Dan is LWM Laserservice dé partner voor u. Wij maken duidelijke afspraken over prijs en levertijd zodat u verzekerd bent van een goed eindresultaat: de hoogst mogelijke efficiëntie voor de laagst mogelijke prijs.

Uiteraard zijn deze gesprekken volledig vertrouwelijk en borgen wij dit met een geheimhoudingsverklaring.

Onze sales-engineers staan u graag te woord. Neem nu nog contact op.