Fotobanner

Machines bouwen, systemen integreren is al lang geen kwestie meer van ontwerpen, tekenen en onderdelen bestellen. Dat is op zich geen nieuws. Het proces begint bij het formuleren van een technische oplossing voor een probleem; de vraag van de eindgebruiker.

Aan het samenbrengen van goed gespecificeerde modules tot een naar behoren werkend geheel gaan vele  processen vooraf. Dat begint bij de systeembouwer, of liever nog: bij de eindklant. Wat vragen zij? Is dat haalbaar? En wat is daarvoor nodig? De systeembouwer vertaalt de eisen en wensen van zijn klanten naar systeemspecificaties.

Bij de productie van deze machinebouwoplossingen gaat het om kwaliteit, doorlooptijd en kosten. Maar ook het ontzorgen van de OEM’er staat meer en meer centraal. Om tot steeds betere oplossingen te komen doet de OEM‘er steeds vaker een beroep op zijn leveranciers.

Samenwerken dus. In dat meedenken en mee-ontwerpen ligt een belangrijke opdracht voor ons als toeleverancier.

SNL Group biedt dan ook een totaaloplossing; van onderdelen en componenten tot maatwerksystemen, engineering, besturingstechniek en service.

Door de jarenlange ervaring van SNL in de metaalindustrie en machinebouw, zijn er verschillende partnerships ontstaan. Vooraanstaande bedrijven vertrouwen op de productie van SNL. Een flink aantal (transport)systemen en modules, worden succesvol geproduceerd door SNL.