Fotobanner

Maak kennis met ons uitgebreide machinepark

In de nieuwe vestiging van LWM Laserservice in Wijchen gaan we ons specialiseren op vlakbed- en buislaseren en natuurlijk op kanten, afbramen en boren. Hier richten we ons dan ook voornamelijk op profielbewerking van staal, aluminium en rvs.

Het machinepark van LWM Laserservice is de laatste tijd flink uitgebreid. Misschien hebt u al over onze nieuwste aanwinst gehoord? De Adige LT8 is een zeer flexibele en gebruiksvriendelijke 3D buislaser. Deze buislaser is sinds januari in gebruik. De afgelopen maanden hebben we de dus al de eerste producten van topkwaliteit met extreme precisie mogen leveren aan onze klanten.

Voor de machine in gebruik werd genomen werd hij volledig geïnstalleerd en hebben onze collega’s bijscholing gevolgd om deze prachtige aanwinst optimaal te kunnen bedienen. De Adige LT8 3D buislasersnijmachine blinkt op vele vlakken uit, maar de flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en extreme precisie spannen de kroon.

Naast de buislaser staat er nog een bijzondere, nieuwe machine in Wijchen: de Bystronic Byspeed Pro 3015. Om de machine compleet te maken is deze uitgerust met een 4400 W laser en een ByTrans 3015. Deze combinatie levert een zeer efficiënte productie op. Dat is waar het bij LWM Laserservice om draait.