Fotobanner

Na jarenlang intensief samen te hebben gewerkt als twee dochterbedrijven binnen SNL Group, hebben LWM Laserservice en AMS Metal besloten vanaf 1 januari 2020 hun krachten nog verder te bundelen. Vanaf volgend jaar gaat LWM Laserservice – samen met AMS Metal – verder als SNL Metaal.

Zowel LWM Laserservice als AMS Metal werkt vanuit Wijchen. LWM Laserservice als specialist in het snijden van plaat-, buis- en kokerproducten en AMS Metal als specialist in efficiënt plaat- en constructiewerk. Niet alleen qua werkzaamheden zitten onze bedrijven dicht bij elkaar, we zitten ook letterlijk in de buurt van AMS Metal. Om de synergie nog verder te ontwikkelen zullen we binnenkort gaan samenwerken als één bedrijf. Dat betekent een nieuwe naam en een betere samenwerking, maar nog steeds dezelfde service en kwaliteit die u van LWM Laserservice gewend bent.

Waarom deze fusie?

De fusie van LWM Laserservice en AMS Metal staat niet op zichzelf. Deze bedrijven hebben beide een eigen expertise en focus, maar ook een gedeelde visie als vertrekpunt. Wij zien deze fusie dan ook als een logische stap in de doorontwikkeling en samenwerking van deze bedrijven. Met deze fusie ontstaat er een brede, sterke partner in metaaltoelevering binnen SNL Group. Voor u is er vanaf nu één aanspreekpunt voor al uw vragen en opdrachten op het gebied van metaaltoelevering.

Wat zijn de gevolgen van deze fusie voor onze klanten?

De fusie betreft voornamelijk het samengaan van de bestuurlijk en ondersteunde lagen in de organisaties. Voor onze samenwerking met u zal er dus niets veranderen.

Door de krachten van deze twee bedrijven te bundelen ontstaat er een sterke totaalleverancier voor de metaalindustrie. Vanaf 1 januari kunt u bij SNL Metaal terecht voor al uw laserwerk, plaatwerk, constructiewerk, framebouw en subsamenstellingen. Tot die tijd helpen we u bij LWM Laserservice graag met al uw plaatwerk.

Onze locatie

LWM Laserservice en AMS Metal zijn beide gevestigd in Wijchen. Als SNL Metaal zullen we vanuit deze twee locaties blijven werken, maar binnenkort dus als één bedrijf. Ons moderne machinepark is volledig ingericht om in hoge mate geautomatiseerd te werken.

Onze visie op metaaltoelevering

Wij weten dat metaaltoelevering een vak apart is. Klanten rekenen op kwaliteit, optimale inzetbaarheid, leverbetrouwbaarheid, proces-continuïteit en rendement. Een goed eindproduct tegen een scherpe prijs: dat is waar u naar op zoek bent. Bij SNL Metaal maken we ons daar dan ook hard voor. Bij SNL Metaal zetten we echter graag een stapje extra. Hierdoor kunnen we u ook van dienst zijn met (pre) engineering, monteren en testen van producten. Door onze kennis en vakmanschap op het gebied van metaal te bundelen kunnen wij het verschil maken.

Vragen over SNL Metaal?

Heeft u een vraag over SNL Metaal? Wij horen het graag!