Fotobanner

Lage kosten, hoge snelheid

We richten ons bij LWM op hetgeen waar we goed in zijn: het snijden van plaat-, buis- en kokerproducten op maat. Hier leggen we dan ook onze volledige focus op. Onze processen zijn in hoge mate geautomatiseerd, maar onze experts houden altijd een scherp oog in het zeil. Zo kunnen we snel, efficiënt en tegen een zeer scherpe prijs produceren zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit.

Alles in eigen huis
LWM is niet afhankelijk van derden. Alle bewerkingen worden in eigen huis uitgevoerd. Hierdoor zijn we niet alleen flexibel, maar hebben we de kwaliteit ook altijd in eigen hand. We werken minutieus en nauwgezet met een grote dosis aan kennis en vakmanschap. Onze eigen haal- en brengservice maakt de service van LWM compleet.

Uitgebreide voorraad
In onze werkplaats hebben we altijd een grote hoeveelheid platen op voorraad. Van staal en roestvaststaal tot aluminium; wij kunnen u altijd van dienst zijn. Ook voor spoedopdrachten bent u bij LWM aan het juiste adres.

Uitgebreid machinepark
Om de beste kwaliteit te bereiken is niet alleen veel kennis en het juiste materiaal nodig. De machines zijn natuurlijk ook van groot belang. Gelukkig zit dat bij LWM wel snor! Voor het ontbramen maken we gebruik van de gerenommeerde machines van TimeSavers. Voor buislaseren maken we gebruik van de Adige LT8 en voor het vlakbedlaseren hebben we een Bystronic machine tot onze beschikking.