Fotobanner

Hoe netjes men ook te werk gaat tijdens het bewerken van platen; bij thermische bewerkingen ontkomt u niet aan bramen. Een product met bramen is vaak niet goed te gebruiken en moeilijk te monteren en daarnaast zorgen ze ervoor dat andere bewerkingen niet goed uitgevoerd kunnen worden. Kortom: de bramen moeten worden verwijderd. Gelukkig kunnen we deze vervelende bijwerking gemakkelijk verhelpen bij LWM Laserservice.

De voordelen van machinaal ontbramen
Door platen machinaal te ontbramen is iedere plaat van dezelfde kwaliteit en bovendien gelijkmatig afgebraamd. Vooral bij de verdere verwerking of montage is dit van groot belang. Daarnaast is het enorm tijdbesparend ten opzichte van handmatig ontbramen. 

Om het beste resultaat te bereiken hebben we bij LWM Laserservice maar liefst twee machines voor het machinaal ontbramen:

  • De Timesavers ontbraammachine waarop wij uw producten bewerken beschikt over een spin met 8 grote roterende borstels. 
  • Mooie, egale afronding
  • Alle gaten en sparingen worden in één bewerking ontbraamd
  • Goede dekking voor oppervlaktebehandelingen
  • Veilig: Geen kans op snijwonden door het verwijderen van de scherpe randen


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Hebt u regelmatig spoedopdrachten en bent u op zoek naar een partner waar u niet steeds een nieuwe prijsaanvraag hoeft te doen? Dan is LWM Laserservice dé partner voor u. Wij maken duidelijke afspraken over prijs en levertijd zodat u verzekerd bent van een goed eindresultaat: de hoogst mogelijke efficiëntie voor de laagst mogelijke prijs.

Uiteraard zijn deze gesprekken volledig vertrouwelijk en borgen wij dit met een geheimhoudingsverklaring.

Onze sales-engineers staan u graag te woord. Neem nu nog contact op.