Fotobanner

Als specialist in het snijden van plaat-, buis- en kokerproducten kunt u bij ons terecht voor zowel grote als kleine series. Soms lijkt het onmogelijk om laser- en plaatwerk te vinden dat goed, snel én tegen een scherpe prijs geleverd wordt. Bij LWM Laserservice is dit echter vanzelfsprekend. Omdat we in hoge mate geautomatiseerd en manarm produceren en niet afhankelijk zijn van derden in ons productieproces kunnen we u geweldige kwaliteit voor de beste prijs garanderen.

Of het nu gaat om seriewerk of een spoedopdracht, LWM Laserservice is de ideale partner in het bewerken van RVS, staal en aluminium. Bovendien kunnen we bij LWM Laserservice plaatwerk van grote afmetingen met gemak aan.

Van vlakbed en buislaseren tot machinaal ontbramen, kanten, boren, tappen en lassen: bij LWM Laserservice is uw laserwerk in goede handen.

Bij LWM Laserservice wordt alles in huis geproduceerd. Hierdoor zijn we zeer flexibel en hebben we de kwaliteit van ons werk altijd in eigen hand. Met een uitgebreid machinepark, altijd de juiste materialen op voorraad en een duidelijke focus op hetgeen waar we goed in zijn zorgen we dat alle bewerkingen tot in de puntjes voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. 

Alleen het beste resultaat is goed genoeg. Daarom werken we minutieus en nauwgezet, met een grote dosis kennis en vakmanschap. Ook onze machines moeten aan de hoogste eisen voldoen. Omdat alle bewerkingen in eigen huis plaatsvinden hoeft u nooit lang te wachten op uw kwalitatief hoogstaande laserwerk en houden wij onze kosten laag. Onze eigen haal- en brengservice maakt onze dienstverlening compleet. 

Geen nieuwe prijsaanvraag doen voor iedere spoedopdracht? Dat is bij LWM Laserservice geen probleem, we werken hier namelijk met raamcontracten en duidelijke afspraken. Maak kennis met de mogelijkheden die LWM Laserservice u kan bieden.

  • Snelheid en service in laserwerk
  • Machinaal ontbramen
  • Lage kosten, hoge snelheid
  • Uitgebreide voorraad  • Optimaal resultaat
  • Het beste contract
  • Haal- en brengservice

Afbeelding

Ams Cover
Cnc Laser Cutting Of Metal Modern Industrial Ptwgbqy
Laser 2795229