Fotobanner

Lasersnijden bij LWM Laserservice

LWM Laserservice is als laserbedrijf gespecialiseerd in lasersnijden. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door geautomatiseerde en manarme processen. Dit maakt LWM tot de perfecte partner voor lasersnijden: wij verzorgen al uw plaatwerk. Van seriewerk tot spoedopdrachten tegen een gunstige prijs. Maar daar houden de mogelijkheden van LWM Laserservice niet op. Omdat we op geen enkele manier afhankelijk zijn van anderen in ons productieproces hebben we levertijd, kosten en kwaliteit zelf in handen. Dit zorgt ervoor dat we altijd een gepaste oplossing hebben op uw lasersnij-vraagstuk.

Ontdek de voordelen van lasersnijden

Mensen kiezen voor lasersnijden vanwege de vele voordelen. De grote vormvrijheid is vaak een belangrijke reden om voor lasersnijden te kiezen, maar de bewerkingsvorm heeft meer voordelen. Van de rechte, braamvrije snede tot de nauwkeurigheid, het snelle omschakelen naar een ander product en de minimale warmtebeïnvloeding: met lasersnijden bent u verzekerd van een strak eindresultaat.

LWM Laserservice: specialist in lasersnijden

Door een combinatie van vakkundig personeel en een modern machinepark kunnen we onszelf een echte specialist op het gebied van lasersnijden noemen. Heeft u een lasersnij-vraagstuk? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing en kunnen vervolgens tegen een scherpe prijs lasersnijden.

De medewerkers van LWM Laserservice zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van lasersnijden. Zij weten dan ook als geen ander dat ieder materiaal om een speciale bewerking vraagt. Zo gebruiken we bij het lasersnijden van staal zuurstof als beschermgas en gebruiken we stikstof bij te poedercoaten producten. Roestvaststaal vraagt om een andere aanpak. Om een mooie snede te krijgen snijden we RVS met stikstof en kunnen we achteraf handmatig of machinaal afbramen. Bij LWM krijgt ieder materiaal de aandacht dat het verdient voor het beste eindresultaat.

Vlakbedlaseren en buislaseren

LWM Laserservice is gevestigd in het Gelderse Wijchen. Hier leggen we ons toe op vlakbedlaseren en buislaseren. We bewerken aluminium, RVS en staal met onze Adige LT8 buislaser en onze Bystronic BySpeed Pro 3015 vlakbedlasersnijmachine. LWM Laserservice is onderdeel van SNL Group, dat meerdere vestigingen heeft in Schijndel en Wijchen.

“Omdat we het steeds drukker kregen in Schijndel moest er echt uitgebreid worden. We hebben geïnvesteerd in services, machines en diensten. Op die manier kunnen we als LWM Laserservice én als SNL Group een nog completere partner worden voor onze klanten in het bewerken van contouren, profielen en plaat.”

3D buislasersnijden

Met de buislaser biedt LWM Laserservice een voordelig alternatief voor grote en kleinere series. Buislasersnijden wordt ingezet bij het construeren van buizen en kokers. Met de buislaser realiseren we opdrachten die voorheen niet mogelijk waren. De buislaser is extreem nauwkeurig: er kan tot op 0,1 mm nauwkeurig worden gesneden! De buislaser kan ingezet worden voor eenvoudige bewerkingen (denk bijvoorbeeld aan afkorten) en geavanceerde bewerkingen (zoals het laseren van patronen).

Bij LWM Laserservice maken we gebruik van een Adige LT8 buislaser. Deze buislaser is niet alleen flexibel, maar ook erg gebruiksvriendelijk. De kantelbare kop zorgt ervoor dat alle onderdelen 3D gesneden kunnen worden. Zelfs open en speciale profielen zijn voor deze buislaser geen enkel probleem. Andere voordelen van de Adige LT8 buislaser:

  • De productiviteit is hoog dankzij een automatisch laadsysteem
  • Efficiënte manier van lossen
  • De ingebouwde software zorgt voor een optimaal materiaalverbruik
  • Complexe producties worden allemaal automatisch uitgevoerd. De machine kiest zelf automatisch voor de beste productie
  • Operators kunnen de buislaser ook handmatig instellen indien gewenst

Vlakbed lasersnijden

Naast buislasersnijden kunt u bij LWM Laserservice ook terecht voor vlakbed lasersnijden. Voor het vlakbed lasersnijden beschikken we bij LWM Laserservice over een Bystronic BySpeed Pro 3015. Deze lasersnijder is uitgerust met een 4400 W laser en een ByTrans 3015 beladingssysteem.

De Bystronic BySpeed Pro 3015 is een allround lasersnijder en één van de snelste in zijn soort. Deze lasersnijder snijdt complexe profielen en contouren met het grootste gemak.

Verschillende materialen, verschillende methoden

Bij LWM Laserservice werken we met verschillende materialen. Van RVS en staal tot aluminium: ieder materiaal vraagt om een eigen aanpak. Daar houden de lasersnij-specialisten van LWM rekening mee. Door bij iedere materiaalsoort voor de beste aanpak te kiezen kunnen we een kwalitatief goed eindresultaat garanderen. Bij het vlakbed lasersnijden is dat niet anders. Natuurlijk doet de Bystronic BySpeed Pro 3015 vlakbed lasersnijmachine veruit het meeste werk, maar de vlakbedlaser operators werken altijd minutieus en nauwgezet en hebben een grote dosis kennis en vakmanschap als het op lasersnijden aankomt.

Onze vlakbed laser operators

Onze vlakbed laser operators maken hoogwaardige producten met behulp van de meest moderne laserapparatuur. Onze allround lasersnijder snijdt complexe profielen en contouren met gemak. Het beladen, bedienen, afstellen en ontladen van de vlakbed lasersnijmachine wordt verzorgd door onze gespecialiseerde laser operators. Zij voeren ook de kwaliteitscontrole uit. Met een optimale bezetting zorgen we er bovendien voor dat uw lasersnij-opdracht in no time klaar is.


Verder praten ?

Wanneer u meer wilt weten over lasersnijden bij LWM Laserservice, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Indien gewenst nodigen wij u van harte u in onze werkplaats. Deze rondleiding geeft u een goede indruk wie wij zijn, wat onze capaciteit is en waarom wij van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Wilt u worden terug gebeld?

Laat dan uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Wij zien uw bericht met belangstelling tegemoet.

laserbedrijf aalten
laserbedrijf brabant
laserbedrijf breda
laserbedrijf cuijk
laserbedrijf deurne
laserbedrijf drachten
laserbedrijf duiven
laserbedrijf gent
laserbedrijf gorinchem
laserbedrijf gouda
laserbedrijf harderwijk
laserbedrijf izegem
laserbedrijf kortrijk
laserbedrijf nijmegen

laserbedrijf lichtenvoorde
laserbedrijf oost vlaanderen
laserbedrijf oosterhout
laserbedrijf roosendaal
laserbedrijf schijndel
laserbedrijf someren
laserbedrijf tilburg
laserbedrijf turnhout
laserbedrijf uden
laserbedrijf veghel
laserbedrijf waalwijk
laserbedrijf west-vlaanderen
laserbedrijf zutphen
lasersnijders brabant
laserbedrijf wijchen