Fotobanner

Laserbedrijf

LWM Laserservice is hét laserbedrijf binnen SNL Group. We zijn gespecialiseerd in het snijden van plaat-, buis- en kokerproducten. Door ons moderne machinepark kunnen we in hoge mate geautomatiseerd en manarm produceren. Uiteraard wordt uw plaat-, buis- of kokerproduct tegen de scherpste prijs geleverd.

Als laserbedrijf kunnen we RVS, aluminium en staal bewerken. Met welk materiaal we ook werken (RVS, aluminium of staal) of welke bewerkingsvorm we ook kiezen (vlakbedlasersnijden, buislasersnijden, kanten, ontbramen, tappen of boren): het voldoet altijd aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij LWM Laserservice werken we vaak voor gespecialiseerde industrieën waar een hoge kwaliteit van groot belang is. We houden altijd rekening met de geldende eisen in uw industrie en zorgen ervoor dat onze producten jarenlang meegaan.

Uitgebreid machinepark

Om u goed van dienst te kunnen zijn is een modern machinepark nodig. Als laserbedrijf zorgen we graag voor een hoogwaardig eindresultaat, terwijl we de kosten zo laag mogelijk houden. Voor al onze diensten hebben we de juiste machines. Zo kunnen we in hoge mate geautomatiseerd en manarm werken. Het lasersnijden, kanten en alle nabewerkingen zijn natuurlijk niet mogelijk zonder gespecialiseerd personeel. Al onze collega’s zijn daarom gespecialiseerd in hun vakgebied. Wij geloven dat alleen een combinatie van moderne machines en gekwalificeerd personeel kan leiden tot de hoogwaardige bewerking van RVS, staal en aluminium.

Het machinepark van LWM Laserservice is door de jaren heen altijd uitgebreid en up-to-date gehouden. Zo hebben we onder andere een Adige LT8 buislaser. Deze buislaser levert producten van topkwaliteit met extreme precisie. Daarnaast blinkt de buislaser uit op het gebied van flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Al onze collega’s hebben de nodige (bij)scholing gehad om het maximale uit deze buislaser te halen.

Voor het vlakbed lasersnijden beschikken we bij LWM Laserservice over de Bystronic Byspeed Pro 3015. Deze machine is uitgerust met een 4400 W laser en een ByTrans 3015. Door deze combinatie bent u verzekerd van een efficiënte productie.

“Voor ons als laserbedrijf is alleen het beste resultaat goed genoeg. Daarom werken we minutieus en nauwgezet, met een grote dosis kennis en vakmanschap. Ook onze machines moeten aan de hoogste eisen voldoen. Omdat alle bewerkingen in eigen huis plaatsvinden hoeft u nooit lang te wachten op kwalitatief hoogstaand laserwerk en houden wij onze kosten laag. Onze eigen haal- en brengservice maakt onze dienstverlening compleet.”


John Sleutjes LWM Laserservice

Laserbedrijf voor vlakbed- en buislaseren

Bij LWM Laserservice in Wijchen zijn we gespecialiseerd in vlakbed- en buislaseren, maar natuurlijk ook in kanten, afbramen en boren. Voor iedere vorm van profielbewerking van staal, aluminium en RVS kunt u bij LWM Laserservice terecht.

Laserwerk advies

Bij LWM Laserservice denken we met onze klanten mee. Wij adviseren u graag op het gebied van laserwerk. Als gespecialiseerd laserbedrijf weten we precies welke bewerking nodig is om het perfecte plaatproduct, buisproduct of kokerproduct te krijgen.

Lees meer over onze buislaser

Uw laserwerk altijd snel geleverd

We snijden plaat-, buis- en kokerproducten in grote en kleine series. We vinden het belangrijk dat ons werk goed, snel en scherp geprijsd is. Daarom werken we altijd aan het verbeteren van ons eigen proces. We zijn daarom onlangs overgestapt naar een ploegendienst binnen LWM Laserservice. Hierdoor kunnen we, zeker op de buislasermachine, met een zeer korte levertijd werken.

Omdat de bewerkingen in eigen huis plaatsvinden hoeft u nooit lang te wachten op uw kwalitatief hoogstaande laserwerk en houden wij onze kosten laag. Met onze eigen haal- en brengservice maken we onze dienstverlening compleet.

“Wij produceren alles in eigen huis en hebben een groot aantal platen standaard op voorraad. Ideaal wanneer korte levertijden, een hoge efficiëntie en lage kosten een belangrijke rol spelen.”

Lees meer over onze service

Verder praten ?

Wanneer u meer wilt weten over lasersnijden bij LWM Laserservice, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Indien gewenst nodigen wij u van harte u in onze werkplaats. Deze rondleiding geeft u een goede indruk wie wij zijn, wat onze capaciteit is en waarom wij van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Wilt u worden terug gebeld?

Laat dan uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Wij zien uw bericht met belangstelling tegemoet.

Laserbedrijf voor de regio

laserbedrijf aalten
laserbedrijf brabant
laserbedrijf breda
laserbedrijf cuijk
laserbedrijf deurne
laserbedrijf drachten
laserbedrijf duiven
laserbedrijf gent
laserbedrijf gorinchem
laserbedrijf gouda
laserbedrijf harderwijk
laserbedrijf izegem
laserbedrijf kortrijk


laserbedrijf lichtenvoorde
laserbedrijf oost vlaanderen
laserbedrijf oosterhout
laserbedrijf roosendaal
laserbedrijf schijndel
laserbedrijf someren
laserbedrijf tilburg
laserbedrijf turnhout
laserbedrijf uden
laserbedrijf veghel
laserbedrijf waalwijk
laserbedrijf west-vlaanderen
laserbedrijf zutphen
laserbedrijf brabant