Fotobanner

Kanten is een manier van plaatbewerking die niet meer weg te denken is uit de metaalwereld. De machines die hiervoor gebruikt worden zijn speciaal geconstrueerd om platen in een hoek of bocht te buigen. Eén plaat krijgt een of meerdere hoeken, waardoor het niet langer nodig is om verschillende platen aan elkaar te lassen.

Bij LWM Laserservice verzorgen we uiteraard ook in zetwerk. Van een vlakke plaat tot een prachtig eindproduct in 3D; bij LWM Laserservice kennen we alle mogelijkheden van kanten. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van kanten weten we hoe we door slim te buigen een eindproduct leveren dat voldoet aan de tekeningseisen.

Met een uitgebreid machinepark en specialisten die de kantbanken nauwkeurig weten te bedienen kunnen we uw plaatwerk snel leveren. Wij denken graag met u mee over het kanten van diverse plaatwerken. Of het nu om een grote of kleine serie gaat, of u op zoek bent naar een professional die RVS, staal en aluminium kant, bij LWM Laserservice bent u aan het juiste adres!

Dit komt simpelweg omdat we de juiste machines, materialen en ervaring hebben bij LWM Laserservice. Hoewel kanten een redelijk complexe techniek is kunnen we, naast een kwalitatief hoogstaand eindresultaat, uw kantwerk snel leveren. 

Kanten bij LWM Laserservice
De duivel zit vaak in de details. Bij kanten is dat niet anders. Een hoogwaardig kwaliteitsproduct ontstaat alleen als de bewerkingen in de tussenfasen ook tot in de puntjes verzorgd zijn. Om die reden houden we het volledige productieproces bij LWM Laserservice in eigen handen.

Omdat we alleen genoegen nemen met het allerbeste resultaat maken we bij LWM Laserservice gebruik van een hoogwaardige CNC gestuurde kantbank.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Hebt u regelmatig spoedopdrachten en bent u op zoek naar een partner waar u niet steeds een nieuwe prijsaanvraag hoeft te doen? Dan is LWM Laserservice dé partner voor u. Wij maken duidelijke afspraken over prijs en levertijd zodat u verzekerd bent van een goed eindresultaat: de hoogst mogelijke efficiëntie voor de laagst mogelijke prijs.

Uiteraard zijn deze gesprekken volledig vertrouwelijk en borgen wij dit met een geheimhoudingsverklaring.

Onze sales-engineers staan u graag te woord. Neem nu nog contact op.