Fotobanner

LWM Laserservice is specialist in het snijden van RVS, staal en aluminium platen op maat. LWM Laserservice kenmerkt zich door geautomatiseerde en manarme processen. Dit maakt LWM tot de perfecte partner voor bijvoorbeeld seriewerk en spoedopdrachten tegen een gunstige prijs, maar dat wil niet zeggen dat onze mogelijkheden daar ophouden.

Lees hier meer >>

Een voordelig alternatief voor zowel grote als kleinere series bij het construeren van buizen en kokers is buislaseren. Als specialist op het gebied van laserbewerkingen kan LWM Laserservice natuurlijk niet zonder buislaser. Dit doen we dan ook van 12mmØ tot 220 mmØ en 200 mm vierkant.

Lees hier meer >>

Kanten is een manier van plaatbewerking die niet meer weg te denken is uit de metaalwereld. De machines die hiervoor gebruikt worden zijn speciaal geconstrueerd om platen in een hoek of bocht te buigen. Eén plaat krijgt een of meerdere hoeken, waardoor het niet langer nodig is om verschillende platen aan elkaar te lassen.

Lees hier meer >>

Hoe netjes men ook te werk gaat tijdens het bewerken van platen; bij thermische bewerkingen ontkomt u niet aan bramen. Een product met bramen is vaak niet goed te gebruiken en moeilijk te monteren en daarnaast zorgen ze ervoor dat andere bewerkingen niet goed uitgevoerd kunnen worden. Kortom: de bramen moeten worden verwijderd. Gelukkig kunnen we deze vervelende bijwerking gemakkelijk verhelpen bij LWM Laserservice.

Lees hier meer >>

Natuurlijk zijn er nog veel meer bewerkingen dan lasersnijden, buislasersnijden, kanten en ontbramen. Bij LWM Laserservice willen we u ook graag voorzien van het beste tap- en boorwerk.

Lees hier meer >>