Fotobanner

Een voordelig alternatief voor zowel grote als kleinere series bij het construeren van buizen en kokers is buislaseren. Als specialist op het gebied van laserbewerkingen kan LWM Laserservice natuurlijk niet zonder buislaser. Dit doen we dan ook van 12mmØ tot 220 mmØ en 200 mm vierkant.

Met een modern machinepark zijn we in staat manarm te produceren en kunnen we onze klanten ook in buislasersnijden de beste kwaliteit voor een goede prijs aanbieden. Laat u zich binnenkort overtuigen door de vele voordelen die buislasersnijden te bieden heeft? 

De buislaser biedt mogelijkheden die tot voorheen niet te realiseren waren. Met name de extreme nauwkeurigheid van buislasersnijden wordt door veel mensen als het grote voordeel van deze bewerkingsvorm gezien. Met een buislaser kan namelijk tot op 0,1 mm nauwkeurig worden gesneden!

Of het nu gaat om eenvoudige bewerkingen zoals afkorten of geavanceerdere bewerkingen zoals het laseren van patronen; alles is mogelijk. Daar komt nog eens bij de snijsnelheid van een buislaser extreem hoog is en u uw product dus binnen no-time op locatie hebt.

Buislasersnijden bij LWM Laserservice 
Een van de voorwaarden voor een goede buislasersnijmachine moet haast wel een fantastische flexibiliteit zijn. Bij LWM Laserservice hebben we daarom bewust gekozen voor de Adige LT8 3D buislaser. De kantelbare kop maakt het 3D-snijden van alle onderdelen mogelijk, van open tot speciale profielen. Het automatische en vernuftige laad- en lossysteem zorgt voor een geweldige productiviteit. 

Bovendien is deze machine in staat de beste keuze te maken voor elke productiefase, maar onze experts kunnen de instellingen indien gewenst ook handmatig aanpassen. Van grote serie tot kleine specifieke opdracht: voor al uw buislasersnij-opdrachten bent u bij LWM Laserservice dus aan het goede adres.

Voor het buislasersnijden beschikken wij over de volgende buislasersnijmachine:

  • Adige LT8 3D buislaserBenieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Hebt u regelmatig spoedopdrachten en bent u op zoek naar een partner waar u niet steeds een nieuwe prijsaanvraag hoeft te doen? Dan is LWM Laserservice dé partner voor u. Wij maken duidelijke afspraken over prijs en levertijd zodat u verzekerd bent van een goed eindresultaat: de hoogst mogelijke efficiëntie voor de laagst mogelijke prijs.

Uiteraard zijn deze gesprekken volledig vertrouwelijk en borgen wij dit met een geheimhoudingsverklaring.

Onze sales-engineers staan u graag te woord. Neem nu nog contact op.